PČELICA - UDRUGA ZA ŠPORT I REKREACIJU

NE ŠPORT RADI ŠPORTA NEGO ŠPORT RADI ZDRAVLJA

Friday, Dec 13th

Last update11:48:26

Projekti

  • PDF

- PČELICA ZA BAZEN ZA DJECU SA I BEZ POSEBNIH POTREBA: Udruga za sport i rekreaciju Pčelica provodi čitav niz kinezioloških programa namijenjenih učinkovitoj adaptaciji djece predškolskog i ranoškolskog uzrasta na sve probleme sa kojima se susreću ili sa kojima će se susretati u svakodnevnom životu. Kao problem na putu ostvarivanja tako utvrđenog cilja (posebno kod djece sa posebnim potrebama: autistični spektar, deformacije lokomotornog sustava ...), pojavljuje se nedostatak odgovarajućeg prostora za provođenje nužnih kinezioloških aktivnosti u vodi izvan ljetnih mjeseci pa je slijedom takvih okolnosti Pčelica uputila zamolbu Gradu Puli da joj pri Centru gradskih udruga Rojc u Puli dodijeli prostor koji svojim karakteristikama odgovara minimalnim potrebnim uvjetima za postavljanje unutarnjeg bazena. Uspješnu realizaciju i ovog projekta Pčelice svojim privatnim financijskim sredstvima garantiraju osnivači Pčelice (Sandra i Nenad Pavletić), ali neosporno je da će Pčelica u svojim aktivnostima biti još uspješnija ukoliko nam se i Vi pridružite sukladno svojim mogućnostima.

- 2. GENERALSKO-BOSILJEVAČKI POLUMARATON: Nakon 1. Generalsko-bosiljevačkog maratona održanog 2012. godine sa startom u Gorincima i ciljem u Toplicama Lešće koji je uz potporu Toplica Lešće i lokalne samouprave (općine Generalski Stol i Bosiljevo), osmislila , organizirala i financirala Udruga za sport i rekreaciju Pčelica, u tijeku su pripreme za 2. Generalsko-bosiljevački polumaraton koji će se održati 22. lipnja 2013. godine sa startom i ciljem u Toplicama Lešće (općina Generalski Stol).

Pored promocije nedirnute prirode i športsko-rekreativnih resursa prelijepog kraja nerazvijenih općina Generalski Stol i Bosiljevo, poseban značaj ove športske manifestacije cestovnog trčanja je njezin humanitarni i društveno korisni karakter sadržan u činjenici da su financijska sredstva prikupljena u vidu startnina (umanjena za nagrade trkačima), namijenjena financiranju projekta Pčelica za bazen za djecu sa i bez posebnih potreba.

Contact us

USR PČELICA
HR-52100 PULA
GAJEVA 3
 
NALAZITE SE OVDJE: O nama Projekti