PČELICA - UDRUGA ZA ŠPORT I REKREACIJU

NE ŠPORT RADI ŠPORTA NEGO ŠPORT RADI ZDRAVLJA

Friday, Nov 22nd

Last update11:48:26

2. Športski sabor Pčelica

  • PDF

nosaci_medalja_nas_sportskom_saboru_pcelica

Vjerovatno najznačajnija športska manifestacija Pčelice je Športski sabor Pčelica koji se održava dva puta godišnje i to u travnju i prosincu pa je tako i u subotu, 03. prosinca 2011. godine u športskoj dvorani Osnovne škole Veli Vrh u Puli održan Športski sabor Pčelica na kojem je sudjelovalo dvjestotinjak djevojčica i dječaka (članova Pčelice i njihovih gostiju), u dobi od dvije do četrnaest godina kao i dvjestotinjak njihovih mama, tata, baka i djedova. Djeca su se natjecala u športskim disciplinama skoku u dalj sa mjesta, poligonu prepreka, trčanju na 20 metara i bacanju loptica u košaru. Suci su bili roditelji članova Pčelice, tijekom natjecanja bodrio ih je mađioničar Stefano i što je najvažnije svi su bili pobjednici pa je svako dijete za svoj trud i prikazano znanje bilo nagrađeno medaljom i vrsnim domaćim kolačima koje su pripremile mame i bake članova Pčelice.
 
Zahvaljujući Medicinskoj školi Pula (grupa učenika 3. razreda pod mentorstvom Snježane Svitlić-Budisavljević i Marije Crljenica-Veneruzzo), odrasli su izmjerili krvni tlak a zahvaljujući Dijabetičkoj udruzi Istre izmjerili su i razinu šećera u krvi, neki doduše prije a neki i poslije kušanja domaćih kolača...
 
Posebnu zahvalu na potpori pri organizaciji 2. Športskog sabora Pčelica upućujemo roditeljima čija su djeca članovi Pčelice, Tehnomontu Brodogradilište Pula d.o.o., Duran d.d. Pula, Medicinskoj školi Pula i Dijabetičkoj udruzi Istre.

Contact us

USR PČELICA
HR-52100 PULA
GAJEVA 3
 
NALAZITE SE OVDJE: NATJECANJA PČELICA ŠPORTSKE MANIFESTACIJE 2. Športski sabor Pčelica