PČELICA - UDRUGA ZA ŠPORT I REKREACIJU

NE ŠPORT RADI ŠPORTA NEGO ŠPORT RADI ZDRAVLJA

Friday, Nov 22nd

Last update11:48:26

Sa treninga članova Školskog športskog društva Pčelice pri Osnovnoj školi Divšići

  • PDF

Kako se članovi Školskog športskog društva Pčelice pri Osnovnoj školi Divšići u mjesecu prosincu 2012. godine pripremaju za vjerovatne proljetne vremenske uvjete kojima će biti izloženi tijekom Županijskog prvenstva osnovnih škola u krosu za 2013. godinu?

Vidi zapise! 

Pripreme tehničara za predstojeće Međuopćinsko prvenstvo osnovnih škola u odbojci za dječake koje će se održati u prvoj polovici mjeseca veljače 2013. godine u športskoj dvorani Osnovne škole Barban.

Vidi zapise!

18. prosinca 2012. godine održan je u Osnovnoj školi Barban športski susret u odbojci i nogometu između učenika Osnovne škole Divšiće i Osnovne škole Barban u sklopu priprema za predstojeća međuopćinska prvenstva u odbojci i nogometu za dječake. Fascinirajuća športska dvorana i krasan okoliš škole unutar kojeg je smješteno otvoreno betonsko igralište, izuzetno i poslovično ljubazni domaćini, u tri riječi - bilo je prekrasno.

Vidi zapise!

Učenici 6. razreda istražuju svojstva i namjenu opreme za skijanje i stiču prva znanja iz biomehanike kretanja koja su nužna u skijaškim aktivnostima.

Vidi zapise!

Contact us

USR PČELICA
HR-52100 PULA
GAJEVA 3
 
NALAZITE SE OVDJE: NATJECANJA ŠKOLSKI ŠPORT Sa treninga članova Školskog športskog društva Pčelice pri Osnovnoj školi Divšići